Istoric

Numele meu este Negrila Cosmin si pasiunea mea este domeniul auto.
Pasiunea mea pentru masini mi-a fost insuflata de tatal meu de la o varsta frageda si s-a inradacinat in sufletul meu inca de pe bancile liceului … Ca sa nu devin plictisitor o sa trec peste inceputuri ca sa ajung in 2007 cand am decis ca ar fi cazul sa incerc sa fructific pasiunea mea. Atunci, in acel an am pus bazele unui atelier de montat folii in Petrosani – Hunedoara.
A fost greu la inceput, oamenii erau reticenti mai ales ca montarea foliilor presupunea demontarea fetelor de usi, scoaterea geamurilor etc. dar in timp prin atentie la detalii si CALITATE am reusit sa le castig increderea si reputatie. La cererea prietenilor ne-am specializat pe colantari auto integrale.
In 2010 ne-am mutat intr-o locatie noua Auto Tint Solution si ne-am autorizat R.A.R pentru montaj de parbrize.
Pastrand nota si din dorinta permanenta de a diversifica obiectul de activitate am inceput sa devin fascinat de PDR – Paintless Dent Repair sau tradus tinichigerie fara revopsire. Astfel ca in 2013 am luat legatura cu Razvan Balaie – PDR Cluj-Napoca reparatii indoituri/grindina in vederea specializarii mele in domeniul PDR.
Am absolvit un curs PDR de o saptamana urmand ca perioada de practica sa o fac acasa la atelierul din Petrosani. Trebuie sa recunosc faptul ca m-a ajutat enorm bagajul de cunostiinte acumulat din montaj folii si colantari auto, mai ales partea de atentie si rabdare. Poze si filmari cu primele mele lucrari se regasesc pe pagina de Facebook.
Mi-am dat seama ca am descoperit meseria care ma implineste! Satisfactia pe care o am atunci cand vad reactia unui client multumit mi-a creat o dependenta care mi-a dat rabdarea necesara si m-a impins permanent spre atingerea perfectiunii!
In 2015 am inceput o colaborare frumoasa cu Razvan care in timp s-a concretizat in AutoFix Cluj-Napoca. Am participat la concursul international de PDR – IASRE 2018 care a avut loc in Rotenburg an der Fulda – Germania. Intre timp eu si familia mea ne-am stabilit in Municipiul Cluj-Napoca.
Dupa cum se intampla de cele mai multe ori nu toate lucrurile bune dureaza la nesfirsit si incepand cu 1 septembrie 2018 eu si Razvan ne-am separat urmand ca fiecare sa mearga pe drumul lui si astfel a luat nastere PDRCLUJ.ro.
In speranta ca nu v-am plictisit inchei printr-o promisiune si anume aceea ca voi ramane in continuare un om dedicat calitatii.
PDR Cluj este si va ramane un proiect dedicat reparatiei de indoituri si lovituri ale caroseriei auto, fara revopsire.

CERE O ESTIMARE DE PRET GRATUIT!