Despre serviciile PDR – reparat indoituri fara revopsire

ESTE O METODA RAPIDA SI EFICIENTA

Procesul nostru de reparare a caroseriei autovehiculelor elimină pierderile de materiale iar metoda este mult mai rapida fata de metodele clasice (chituire si revopsire), astfel masina poate fi reparata in mai putin de 2 zile, iar costurile si rezultatele fiind cele mai bune.

Este o metoda mult mai eficienta care necesita doar aparatura speciala, munca fizica si multa rabdare.

SATISFACTIE GARANTATA

Ne place sa vedem un client fericit. Garantia noastra este ca toate loviturile de grindina, sau loviturile si indoiturile ale caroseriei auto, din diverse accidente pot fi remediate astfel incat satisfactia clientilor nostri sa fie maxima.

Aceasta garanție si satisfactie ne face să avem mai multa încredere in noi si sa ne dorim sa excelam de fiecare data.

DEDICATA PENTRU NATURA

Procedeul tehnologic nu creaza deseuri precum schimbarea completa a elementului de caroserie auto sau revopsirea acestuia. Metoda si tehnica prin care se lucreaza este aproape fara deseuri.

Toate uneltele si accesoriile folosite se pot refolosi si sunt prietenoase cu mediul.

UNELTE SPECIALIZATE

Spre deosebire de metodele clasice, in care un ciocan era suficient pentru a indrepta o indoitura din caroserie, PDR necesita aparatura si unelte dedicate, special concepute pentru a indrepta caroseria auto si a o aduce la forma initiala.

Noi folosim produsele cele mai de top de la cele mai renumite branduri din domeniu.

LOVITURILE DE GRINDINA

Necesitatea evitarii costurilor cu revosirea masinilor, care pe linia de productie prezentau anumite defecte, mici indoituri in timpul asamblarii a determinat marii producatorii de automobile sa gaseasca o solutie. Aceasta a fost metoda PDR – raparare fara revopsire. In timp odata cu schimbarile climatice, grindina a devenit un fenomen obisnuit. PDR-ul este ceea mai buna solutie pentru reparatia micilor indoituri cauzate de grindina.

INDOITURI USA AUTO

Unele dintre cele mai urate indoituri ale caroseriei auto, se intampla la usa automobilului. Din neatentie in momentul deschiderii usii, aceasta este lovita de clasicul stalp si gata. Pana acum indreptarea caroseriei era realizata de clasica metoda, dar intotdeauna ramaneau mici cute sau urme.

Daca vroiai sa nu se observe, trebuia sa schimbi usa. Acum este mult mai simplu, mai ieftin si mai rapid… PDR.

CERE O ESTIMARE DE PRET GRATUIT!